210113

Datum: 2013-01-21 - Tid: 16:46:51 - Till inlägget - My Life - Kommentarer (1)
Snygging, verkligen.
Hellluuu! Hur mår ni? Yesyes, jag bloggar redan nu för att jag äntligen har tid hehe. De tre bilder som jag la upp var lite från helgen. Bild 1 - gjordes igår eller i lördags. Bild 2 - lördagslyx framför tv:n. Bild 3 - en bild som ni alla ska få skratta åt. Hehe. Skola idag då, var helt sluuuut på energi haha. Men jag försöker att koncentrera mig och sköta mig men icke. Just kidding. Idag så kanske jag ska umgås med en kompis, KANSKE, annars ska jag bara vara hemma. Vad har ni gjort idag då? :)
 

allt går upp för mig när solen går ner

Datum: 2013-01-20 - Tid: 20:09:57 - Till inlägget - My Life - Kommentarer (0)
Hej, jo jag suger på att uppdatera denna förbannade blogg men som vanligt; SKOLAN KOM EMELLAN.
heh. Min vecka har varit helt okej, bara liiite svårt att koncentrerat mig men försöker. Skola imorn då, kul va? Från och med imorn är det cirka 2 veckor kvar till det första nationella provet, woho! Nej fyfan, taggar verkligen inte och bara för det så kommer vi att sluta så förbannat sent (skolavslutning asså) och även tack vare alla studie/lediga dagar vi får. Usch. Men går man i nian, på kunskapsskolan, får man tyvärr leva med det. Hah. 
Hur har ni haft det iaf? 

FREDAG

Datum: 2013-01-11 - Tid: 19:36:29 - Till inlägget - My Life - Kommentarer (0)
Hallåj! Har haft en helt okej vecka, men riktigt stressig. Först började det med att jag, eller vi i hela nian, skulle få en hemkunskapsuppgift om lagar och skit, sedan har vi redan börjat med en ny kurs. Döda, det tänker de göra med oss. Men veckan har varit helt okej, som sagt, och jag har haft det lite små kul. Nu blir det väl att fortsätta och ha en tråkig fredagskväll och sedan ska jag väl tjocka i mig lite godis eller chips. 
Ha det bra, ♥

130106

Datum: 2013-01-06 - Tid: 16:56:00 - Till inlägget - My Life - Kommentarer (3)
Halloj! Japp, jag har börjat blogga igen men bara när jag har tid - som nu. Mitt lov har varit helt okej, lugnt i alla fall och varit med Ella och spelat lite badminton med Allans bröder, hans pappa, självaste Allan & Rebecca. Träningsvärk i cirka tre dagar men då vet att man gjort något i alla fall ;) Och imorn är det dags för skola.. Usch. Iaf, just nu sitter jag och lyssnar på Ke$ha med kaffe med skum i, eller som jag kallar det; Skumlatte, eller något sånt. Har ni haft ett bra jullov? När börjar ni skolan? 
Ha det bra, ska försöka att blogga så mycket jag kan! ♥
 

Mindre bloggande, mer skola..

Datum: 2013-01-06 - Tid: 13:27:14 - Till inlägget - Allmänt - Kommentarer (0)
Hej, jo som ni ser på rubriken så har jag ingen tid med att blogga så mycket mer (som om jag inte bloggat på ett tag..) för att nu när jag börjar skolan igen så kommer nationella provet och gymnasievalet fram & mycket mycket plugg. Men, jag ska försöka att skärpa mig så gott jag kan och börja blogga igen. Snart ska jag även göra en sådan "2012 memories" eller vad det nu är så håll ögonen öppna :) 

Följ mig via Bloglovin!

Datum: 2013-01-04 - Tid: 13:16:24 - Till inlägget - Allmänt - Kommentarer (0)
Follow my blog with Bloglovin

NY DESIGN! - F5 som gäller!

Datum: 2013-01-04 - Tid: 13:14:00 - Till inlägget - Allmänt - Kommentarer (0)
Vad tycker ni?? :)